Osallistumisohjeet

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologiat eivät ole este kilpailuun osallistumiselle. Runojen aihepiiriä ei rajoiteta.

Valitse paras tai parhaat runosi (yhteensä enintään 30 liuskaa) ja lähetä ne 31.8.2006 mennessä Nuoren Voiman Liiton toimistoon nimimerkillä varustettuna. Sulje nimesi ja yhteystietosi erilliseen kirjekuoreen, jonka päällä on nimimerkkisi.

Kirjoita runot koneella yhdelle puolelle paperia, noin 30 riviä/sivu, käsinkirjoitettuja töitä ei lueta. Kilpailutöitä ei palauteta. Mikäli haluat teksteistäsi lausunnon Nuoren Voiman Liiton maksullisesta arvostelupalvelusta, mainitse siitä erillisessä saatteessa.

Tuomaristo lukee ainoastaan ne runot, jotka on lähetetty .pdf-muodossa. Osoite suuri.runokilpailu@nuorenvoimanliitto.fi toimii ainoastaan runojen lähetysosoitteena, eikä viesteihin vastata. Erilaiset tiedustelut kilpailua koskien voi osoittaa Laura Laitiselle laura.laitinen@nuorenvoimanliitto.fi tai Mari Lääperille mari.laaperi@gummerus.fi.

Palkinnot

Palkinnot: I palkinto 2 000 €, II palkinto 1 000 €, III palkinto 500 €.

Palkittujen runojen lisäksi Gummerus julkaisee kilpailun parhaat runot antologiana.

Suuren runokilpailun voittajat sekä antologia julkaistaan ja palkinnot jaetaan tammikuussa 2012.

Tuomaristo

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat runoilijat Eino Santanen, Jukka Viikilä ja Matti Kangaskoski, toimituspäällikkö Nina Gimishanova sekä kustannuspäällikkö Sakari Heiskanen.


Toimitusosoite
Nuoren Voiman Liitto ry
”Suuri runokilpailu”
Iso Roobertinkatu 29–31 a 4
00120 Helsinki